Ratkaisukeskeinen valmennus, Life coaching

Olkoon yhteinen taipaleemme minkä mittainen tahansa, saat valmennuksestani elämäniloa, vahvistusta
tunnetaitoihisi sekä henkistä pääomaa myös haastavien tilanteiden kohtaamiseen ja käsittelyyn.

Työkalupakkisi itsestäsi ja omista valinnoistasi vastuun ottamiseen täydentyy ja yhdessä ruokimme mieltäsi
uusilla suuntaviivoilla kohti sisäistä rauhaa. Voimme käyttää monenlaisia menetelmiä mielikuvaharjoittelusta maalaamiseen ja intuition kehittämisestä kehollisiin harjoituksiin.

”Vaikka et potkinut takapuolelle, sait minussa aikaan valtavan voiman ohjata elämääni ihan itse. Lähdin rohkeampana ja itsevarmempana ottamaan uusia askelia. Kiitos Noora. Olet tärkeä.”

– Neiti Kesäheinä

Kannustan sinua arvostamaan itseäsi ja asettamaan omat rajasi sekä pitämään niistä kiinni. Kohtaan sinut ennakkoluulottomasti, luottamuksesta ja lempeydestä käsin. Luon turvallisen ja välittävän ilmapiirin, jossa
työskentelemme yhdessä ratkaisukeskeisesti ja tavoitteellisesti. Ilmapiirin, jossa keskitymme oikeutetusti
vain sinuun itseesi.

Valmennukseni johdattaa sinut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Autan sinua oivaltamaan oman psykofyysisen kokonaisuutesi. Mieli ja keho kulkevat käsi kädessä, ja niiden hyvinvointi tukee toinen toistaan.

”Jokaisen valmennus kerran jälkeen oloni oli kevyempi. Ja tavoitteet olivat kirkkaammat. Ajattelin selkeämmin. Ratkaisin isoja asioita elämässäni tuon 2,5 kk ajalla. Oivalsin niitä itse ja oman äänen kuuntelu vahvistui. Uusi työpaikka, uusi asunto.”

– Onnellinen asiakas

Palvelut

Räätälöimme valmennuksista aina tarpeidesi mukaisen kokonaisuuden. Alla muutamia esimerkkejä valmennuspaketeistani.

Hyvinvointivalmennus

olen tukena matkallasi omaan sisimpääsi, jaksamiseesi, voimavarojesi tunnistamiseen ja tavoitteidesi kirkastamiseen. Lupaan motivoida silloinkin, kun mielesi ei itse siihen kykene.

Valmennus erilaisissa elämäntilanteissa

olen olkapäänäsi esimerkiksi eron tai muun menetyksen kohdattuasi. Autan asettamaan suuntaviivoja minkä tahansa sinulle merkityksellisen elämänmuutoksen kynnyksellä, tsemppaan taloudellisten haasteidesi äärellä tai suunnittelen kanssasi sujuvampaa arkea.

Itsetuntovalmennus

jokaisella meillä on oikeus hyvään itsetuntoon – joskus sen löytäminen vaatii vanhojen traumojen purkamista ja syvempää työstämistä. On etuoikeuteni olla osa tätä matkaasi!

”Olet ratkaisukeskeisenä valmentajana sellainen läsnäoleva, ajattelet järkevästi ja annat tunteille tilaa. Järki ja tunne puhuu yhteistä kieltä. Se luo turvaa valmennuksissasi. Iso kiitos!”

– nainen 22 v.

Parisuhdevalmennus

onko ero ainoa jäljellä oleva vaihtoehto, onko parisuhteenne ajautunut umpikujaan? Kenties haluat ennaltaehkäistä mahdollisia haasteita ja tulet – yksin tai yhdessä – keskustelemaan kanssani siitä huolimatta tai juuri sen takia, että kaikki on hyvin?

”Saatiin meidän parisuhteeseen lisää työkaluja. Siitä matkasta syntyi kunnioitus. Kiitos Noora, kun loit turvallisen ja luottamuksellisen tilan. Kiitos että saatiin olla hieman rikkinäisiä ja eksyksissä.”

– Me kaks

Stressinpoistovalmennus

rauhallinen valmennustilani on stressivapaa vyöhyke. Lupaan, että lähdet rentoutusvalmennuksestani
keveämmällä ololla kuin sinne tulit.

Menneisyyden valmennus

autan tunteiden ja niiden synnyttämien traumojen tunnistamisessa sekä näistä kahleista irti päästämisessä.
Käännetään yhdessä kokemuksesi sinua kannatteleviksi vahvuuksiksi.

”Eron jälkeen eksynyt löysi takaisin tien päälle. Kiitos ja syvä kumarrus Noora sinulle. Valoit uskoa.”

– Mies 46 v.

Ollaan yhteyksissä!

3 + 2 =