Noora

Olen päämäärätietoinen ja haluan elää merkityksellistä elämää. Teen arvoni näkyviksi niin omissa valinnoissani kuin muita ihmisiä palvellessani: kohtaamalla asiat ja ihmiset avoimuudella, arvostuksella ja rehellisyydellä voimistan nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi tulemisen tärkeyttä.

Olen työskennellyt lastensuojelualalla vuodesta 2007 ja yrittäjänä vuodesta 2015 lähtien. Erilaisten perheiden ja eri ikäisten kanssa työskentely yhdistettynä positiivisen psykologian ja kognitiivisen käyttäytymistieteen opintoihin on ollut kasvattavaa ja vahvistanut empaattisuuttani. Kaikki kokemukseni ovat kirkastaneet ajatustani siitä, että henkinen kasvu on aina kehon ikää merkityksellisempi.

”Sun sporttisuus, ilo, energia tarttuu. Se vaan tarttuu. Sun saavutuksilla mitä oon susta stalkannut ja ootkin myös itse kertonut toit lisää uskottavuutta. Ja uskoa siihen että mäkin onnistun. Kohti ekaa maratonia!”

– Sporttilissu

Olen kilpaurhellut SM-tasolla sekä fitneksessä että soudussa vuodesta 2014 lähtien, mikä vaatii oman mieleni jatkuvaa valmentamista. Fyysisen menestykseni merkittävä osatekijä onkin toimiva mieleni ja sen valtava voima: meistä jokainen voi saavuttaa isoja tavoitteita mielenhallinnan avulla. Haluaisitko sinäkin tietää, miltä tuntuu kun mieli on sparrattu voittamisen tasolle? Hienoa, kokeillaan yhdessä!

Työni ja kilpaurheilu-urani vastapainoksi liikun luonnossa yksin sekä yhdessä lasten ja eläinten kanssa. Voimaannun metsän rauhasta, luen ja kirjoitan, maalaan ja valokuvaan. Olen kiitollinen merkityksellisestä työstäni ja siitä, että minulla on mahdollisuus rikastaa elämääni seikkailemalla ympäri maailmaa – palatakseni aina rakkaimpaan paikkaani, mökillemme Lappiin.

”Oot Noora energinen, iloinen, kannustava ja sulla ammattitaitoa laajalti. Kiitos huikeista keskusteluista! Tulit niin tärkeäksi mun matkalla. Nöyrä kiitos!”

– Nainen 27 v.

Ollaan yhteyksissä!

7 + 15 =