Personal trainer -valmennus

Kehosi on ainut, jonka kanssa joudut viettämään koko elämäsi. Valmennukseni tavoitteena on, että joutuminen muuttuu saamiseksi, etuoikeudeksesi. Kehosi vaatii toimiakseen tasapainoisen mielen – ja toisin päin: näin ollen mentaalivalmennus on isossa osassa personal trainer -palveluitani liikuntasuoritusten ohessa.

Personal trainerina lähellä sydäntäni ovat erityisesti aloittelevat liikkujat, painonpudottajat ja kotiäidit. Rakastan myös ohjata nuoria ja iäkkäämpiäkin kuntoilijoita: aina on oikea ikä ottaa askel kohti liikunnallista elämäntapaa.

Kannustan ja motivoin lempeästi, mutta tarvittaessa topakastikin. Asetamme tavoitteesi yhdessä ja vasta sitten, kun aidosti tiedän mitä sinulle kuuluu. Huomioimme aina kulloisetkin voimavarasi ja taustatekijät mahdollisesti kokemastasi kiireestä arjen perusaktiivisuuteesi.

”Tavoite: ryhdikkäästi omilla jaloilla seisova nainen. Siihen tarvittiin 4 lifecoach-valmennusta sekä pt-paketin osto. Kiitos energinen Noora!”

– nainen parhaassa iässä

Personal trainerina toimin laaja-alaisesti: monipuolinen liikunta on avain hyvinvointiin. Pääset treenaamaan kanssani omien tavoitteidesi mukaisesti niin kuntosalille kuin kävelylenkille. Talvella saatamme poiketa lumikenkäilemään ja lajitaustani vuoksi soututreenitkin järjestyvät liikkuvuusharjoitteita unohtamatta.

”6 kk valmennus tavoitteena kevyempi minä. Todellakin. Uusi ruokavalio ja sinun kanssa treenit lenkkipoluilla ja salilla saivat kroppani kevenemään (-15 kg) sekä mieleni kevyemmäksi! Todellakin kokonaisvaltaista hyvinvointia!”

– nainen 55 v.

Ollaan yhteyksissä!

3 + 14 =